Jag heter Emelie Viola Vilder och bor i skogen en bit utanför Eksjö. Jag kallar mig själv för häxa. Så länge jag kan minnas har jag tyckt om att ge massage och varit öppen för andevärlden. Samtidigt har människans själsliga resa och läkning alltid fascinerat mig.

De senaste 20 åren har jag bott och rest på flera kontinenter. Där har jag varit med om livet upp- och nerresor och tagit lärdom från det jag lärt mig. Jag har bland annat studerat massage, shamanism, dans,  tarot, healing, olika terapiformer och personlig utveckling. Jag har sedan 15 år tillbaka gett behandlingar och har sedan 20 år tillbaka läst tarot.

 

Min största upptäckt bland behandlingsformerna  var kinesiologin.  Sedan sex år tillbaka är jag utbildad psycho-kinesiolog av den Österrikiska Balance Akademie. Phycho-kinesiologi använder sig av kinesiologin som testredskap, men är annars en kombination av phychoterapi, NLP (neuro linguistic programming), EFT (Emotional Freedom Technique), familjekonstellationer, tidigare-liv-regression och coaching. Det är den metod jag sett och upplevt som ger snabbast direktläkning av trauman och transformation av djupa mönster. 

Jag har sedan barnsben blivit matad av min kunniga mor med kunskap om örter och följer hennes fotspår genom att ge örtkonsultationer. 


I dessa tider bultar mitt hjärta hårt för att ta tillvara på naturens gåvor och minska konsumtionen. Därför ger jag också kurser i att göra egna salvor och hudvårdsprodukter, tillaga probiotisk mat, gå örtvandringar och mycket annat.

Jag är här för dig, allt du säger till mig i våra möten stannar förstås mellan oss. 

IMG_3272.jpg