top of page

tors 13 jan.

|

Din Kraftplats

Tarot - grundkurs

Längtar du efter att förstå tarot bättre? Du har kanske hållit på flera år eller är helt ny på dem, men dras till dem och all deras symbolik. Du kanske till och med själv vill arbeta med vägledning i tarotkort?

Tickets Are Not on Sale
See other events
Tarot - grundkurs
Tarot - grundkurs

Time & Location

13 jan. 2022 18:00 – 20:30 CET

Din Kraftplats, Hembygdsgatan 8d, 571 35 Nässjö, Sweden

About the event

Det här är en grundkurs i tarotkorten där du får lära dig om alla tarotlekens 78 olika kort. Vi går igenom sviterna och den stora arkanan och i detalj vad varje tarotkorts har för speciell betydelse.

Vi kommer att gå igenom astrologi, numerologi och symbolik som finns i tarotleken.

Du kommer även lära dig läggningar och hur du läser både för dig själv och andra.

Genom tarot kan du finna dina styrkor, lära dig hur du på bästa sätt kan utveckla dig själv och att se det fördolda i din situation just nu.

Tarotkort och andra kort är inte bara till för personer med en speciell ”gåva” eller förmåga. Vem som helst kan lära sig att tolka och använda tarot – även du.

Jag som håller kursen heter Emelie och har hållit på med tarot i ungefär 20 år nu. Jag jobbar som tarotläsare och använder tarot både för personlig utveckling och som ett psykologiskt verktyg. Jag älskar verkligen tarot och är så tacksam för att ha dem som ett verktyg genom livets upp och nergångar.

🔮🔮🔮

Kurstillfällen: 6 st Kurstart: 13 Jan 2022, kl 18:00-20:30, sedan träffas vi varannan vecka t.o.m 24/3. Plats: Din Kraftplats, Hembygdsgatan 8C, Nässjö. Pris: 1800 kr. Boka din plats: info@vidsynt.net Medtag: Egen tarotlek (finns att köpa i butiken på Din Kraftplats om du inte har någon).

---Praktisk information--- Kursen pågår klockan 18.00-20.30. Dörrarna öppnas 17.40 då du är välkommen att ta en kopp te i lugn och ro för att landa. Ta med varma strumpor, golvet är lite kallt i lokalen.

Hjärtinnerligt välkommen!

/Emelie

Share this event

bottom of page