top of page

Time is TBD

|

Butik Mystik

TAROT - En portal till en värld av gömda symboler

Längtar du efter att förstå tarotkortens budskap och mystiska historia bättre? Tarot är ett hemligt bildspråk av gåtfull symbolik som levt vidare genom århundraden, trots förbud och försök att stävja allt ockult och "hedniskt" i samhället. Gömt i korten, finns nycklar att förstå både den gamla kunsk

TAROT - En portal till en värld av gömda symboler
TAROT - En portal till en värld av gömda symboler

Time & Location

Time is TBD

Butik Mystik, Norra Storgatan 29B, 575 32 Eksjö, Sweden

About the event

Längtar du efter att förstå tarotkortens budskap och mystiska historia bättre?

Tarot är ett hemligt bildspråk av gåtfull symbolik som levt vidare genom århundraden, trots förbud och försök att stävja allt ockult och "hedniskt" i samhället. Gömt i korten, finns nycklar att förstå både den gamla kunskapen, och oss själva som människor.

Du har kanske hållit på flera år eller är helt ny på dem, men dras till dem och all deras uråldriga symbolik.

Du kanske till och med själv vill arbeta med vägledning i tarotkort?

Det här är en grundkurs i tarotkorten där du får lära dig om alla tarotlekens 78 olika kort. Vi går igenom sviterna och den stora arkanan och i detalj vad varje tarotkorts har för speciell betydelse.

Du kommer att få ökad förståelse genom att förstå tarotkortens samband till astrologi, numerologi, arketyper och symbolik.

Du kommer även lära dig läggningar och hur du läser både för dig själv och andra.

Genom tarot kan du finna dina styrkor, lära dig hur du på bästa sätt kan utveckla dig själv och att se det fördolda i din situation just nu.

Tarotkortens magi är inte bara till för personer med en speciell ”gåva” eller förmåga. Vem som helst kan lära sig att tolka och använda tarot – även du.

___________________________________________________________________________

JAG SOM LEDER DESSA TILLFÄLLEN

Jag som håller kursen heter Emelie och har hållit på med tarot i 20 år nu. Jag jobbar som tarotläsare och använder tarot för personlig utveckling, att kommunicera med andevärlden och mitt högre jag och som ett psykologiskt verktyg. Jag älskar verkligen tarot och är så tacksam för att ha dem som ett verktyg genom livets upp och nergångar.

___________________________________________________________________________

Datum: Kommer till hösten. Hör av dig för att förboka!

Välkomna! // Emelie

Share this event

bottom of page