Time is TBD | Runneryd

Medial utvecklingskurs - STEG 2

Kursen riktar sig till dig som vill fördjupa dig i din intuition och tillit.
Medial utvecklingskurs - STEG 2

Time & Location

Time is TBD
Runneryd, Hembygdsgatan 8d, 571 35 Nässjö, Sweden

About the event

Är det så at du redan har gått en termin eller två hos oss eller har gått en kurs förlägne sedan och vill fördjupa dig eller börja lyssna på din inre röst och stärka dina mediala förmågor igen?

 När du utvecklar din intuition och mediala förmåga har du stor glädje av det i ditt vardagsliv. Övningarna vi gör kommer ge sinnesnärvaro, självkärlek och självacceptans.

✻ KURSPLAN ✻ Grunderna i personlig - och medial utveckling. Du kommer få testa på olika meditationer, intuitionsövningar, och få verktyg att känna in din och andras energier. Länkning till andevärlden och du får även möta dina guider och ditt Kraftdjur i trummeditation.

✻ VI SOM LEDER DESSA KVÄLLAR ÄR ✻ Linda Kensén & Emelie från https://www.facebook.com/VAKNA-111982907762813

Linda jobbar som medium, samtalscoach och healer. Har ett stort intresse att få vägleda andra att hitta sin egen inre röst och våga agera på det i vardagslivet. Läs mer om mig på www.unikasamtal.se

Emelie jobbar som kinseiolog, livscoach, massage terapeut och tarotläsare. Så länge jag kan minnas har jag varit fascinerad av människans sinne, kropp och själ och hur de tre påverkar varandra. Läs mer om mig på www.vidsynt.net

Startdatum för våren ej spikat, vi möts varannan vecka. 

Pris: 2500 kr/ 8 tillfällen (går att delbetala på 4 gånger) 

Tid: 18.00 - 20.30 

Anmäl ditt intresse: vaknanassjo@gmail.com

Välkommen! // Linda & Emelie

Share this event