Time is TBD | Runneryd

Medial utvecklingskurs STEG 1

Är det dags att lära dig att lyssna på din inre röst och stärka dina mediala förmågor?
Tickets Are Not on Sale
Medial utvecklingskurs  STEG 1

Time & Location

Time is TBD
Runneryd, Hembygdsgatan 8d, 571 35 Nässjö, Sweden

About the event

Är det dags att lära dig att lyssna på din inre röst och stärka dina mediala förmågor? När du  utvecklar din intuition och mediala förmåga har du stor glädje av det i ditt vardagsliv. Övningarna vi gör kommer ge sinnesnärvaro, självkärlek och självacceptans, vilket gör att din aura kommer utstråla mer ljus och kraft.

Grunderna i personlig - och medial utveckling.

Du kommer få testa på olika sorters meditationer, intuitionsövningar, healing, och få verktyg att kunna känna igen din och andras energier. Vi går igenom grunderna i tarotkort, pendel, pekare, chakrasystemet och länkning till andevärlden.

/ LInda & Emelie från VAKNA!

_________________________________________________________

Linda Kensén: Jobbar som medium, samtalscoach och healer. Har ett stort intresse att få vägleda andra att hitta sin egen inre röst och våga agera på det i vardagslivet. Läs mer om mig på www.unikasamtal.se

Emelie Ekenberg: Jobbar som kinseiolog, livscoach, massage taerapuet och taroläsare. Så länge jag kan minnas har jag varit fascinerad av människans sinne, kropp och själ och hur de tre påverkar varandra. Läs mer om mig på www.vidsynt.net

Dag: Startdatum för vårens kurs inte bestämd ännu, vi möts varannan vecka  Pris: 2 300 kr/ 8 tillfällen ( går att delbetala på 3 gånger)

Tid: 18.00 - 20.30

Plats: Din Kraftplats , Hembygdsgatan 8

Anmäl ditt intresse: vaknanassjo@gmail.com

Share this event