top of page

lör 06 nov.

|

Runneryd

Massagekurs - helgretreat

Tycker du om att massera, men önskar att bli bättre och tryggare med att ge en riktigt bra massage? I den här kursen lär du dig grundtekniker för att kunna ge en skön och avslappnande helkroppsmassage.

Tickets Are Not on Sale
See other events
Massagekurs - helgretreat
Massagekurs - helgretreat

Time & Location

06 nov. 2021 10:00 CET – 07 nov. 2021 17:00 CET

Runneryd, Hembygdsgatan 8d, 571 35 Nässjö, Sweden

About the event

Detta är en grundkurs i svensk klassisk massage med fokus på att lugna ner nervsystemet. I kursen får du lära dig grundläggande tekniker för att kunna ge en skön och effektiv massage. Du lär dig massera med handfasta och enkla grepp. Detta ger dig färdigheter som garanterat kommer att uppskattas av dina nära och kära!

VEM ÄR KURSEN TÄNKT FÖR? Denna kurs är som namnet säger en kurs för icke professionellt bruk. Den passar även dig som funderar på att utbilda dig till professionell massör men först vill testa hur det känns att massera på riktigt.

Kom själv eller ta med dig din partner. Detta blir en härlig helhelg där du kommer att få lära dig olika tekniker för att bli trygg i att själv ge en massage.

JAG SOM LEDER DENNA HELGKURS heter Emelie Ekenberg och har mitt företag Vidsynt. Jag jobbar som massage terapeut, kinesiolog och livscoach. Så länge jag kan minnas har jag varit fascinerad av människans sinne, kropp och själ och det är mitt kall att bjuda in till ett möte för att integrera dessa delar inom oss. Läs mer om mig på www.vidsynt.net

Boende: Vi rekommenderar Hotell Högland, eller Lövhults stugor och vandrarhem.

Datum: 6-7 November Pris: 1500 kr. Tid: Lördag: 10-17, Söndag 10-17 Fika och Lunch ingår Anmälan senast den 2/11 till: wildwisdomhealing@gmail.com

 Välkomna! // Emelie

Share this event

bottom of page