top of page

Time is TBD

|

Din Kraftplats

Hitta tillbaka till din energi! - Dagtid

Detta är en kurs för dig som tappat fotfästet och livsgnistan och söker verktyg att hitta tillbaka till din energi och kraft.

Hitta tillbaka till din energi! - Dagtid

Time & Location

Time is TBD

Din Kraftplats, Hembygdsgatan 8d, 571 35 Nässjö, Sweden

About the event

Denna kurs är för dig som är på väg tillbaka till din glädje och energi efter en tid av utmattning, sjukskrivning, nedstämdhet eller något liknande. Kursen kan även passa dig som känner att du ligger på gränsen till utmattning.

Obs! Det är viktigt att du inte är i de mest kritiska faserna av din sjukdom. Vila upp dig mer och kom tillbaka när du känner att dig frisk nog att ses i en grupp regelbundet.

I kursen kommer du att lära dig olika meditationsövningar, andningsövningar och andra tekniker som kan hjälpa dig på din väg att må bättre. Vi kommer att samtala om olika aspekter av stress och hjälpa och stödja varandra i välmående. Vi kommer att gå igenom kost och andra viktiga faktorer runt att må bra.

Hitta vägen som leder dig mot kraften och glädjen igen!

Du kan verkligen komma som du är. Vi lovar att du blir omhändertagen och att det inte ställs några krav alls på dig under kursen. Du förtjänar att må bra.

___________________________________________________________________________

VI SOM LEDER DESSA TILLFÄLLEN

Vi har båda två varit utbrända själva och brinner för att dela med oss vad vi lärde oss i vår resa tillbaka till vår livskraft och energi!

Linda Kensén från Unika Samtal: Jobbar som medium, samtalscoach och healer. Har ett stort intresse att få vägleda andra att hitta sin egen inreröst och våga agera på det i vardagslivet. Läs mer om mig på www.unikasamtal.se

Emelie Ekenberg från Vidsynt: Jobbar som kinesiolog, livscoach, massage terapeut och tarotläsare. Så länge jag kan minnas har jag varit fascinerad av människans sinne, kropp och själ och det är mitt kall att bjuda in till ett möte för att integrera dessa delar inom oss. Läs mer om mig på www.vidsynt.net

___________________________________________________________________________

Datum: Torsdagar, varje vecka, 5 gånger. Vårens startdaturm är inte spikat ännu. Hör av dig med ditt intresse. 

Tid: 10:00-11:30 Pris: 899 kr (går att delbetala på 2 ggr) inkl fika. 

Anmälan intresse till: vaknanassjo@gmail.com

Välkomna! // Linda & Emelie

Share this event

bottom of page