top of page

fre 28 jan.

|

Din Kraftplats

Frigörande dans - Ecstatic Dance

Registration is closed
See other events
Frigörande dans - Ecstatic Dance
Frigörande dans - Ecstatic Dance

Time & Location

28 jan. 2022 17:00 – 19:00

Din Kraftplats, Hembygdsgatan 8D, 571 35 Nässjö, Sweden

About the event

Sista Fredagen varje månad så bjuder vi in till DANS på Din Kraftplats i Nässjö! 💃🏻

Finns det ett bättre sätt att starta helgen?

Kroppen vill gärna röra sig och den har oändliga möjligheter! I vår vardag rör vi oss emellertid inom starkt begränsade ramar: Vi sitter framför teven, i bilen, på bussen och kontoret. Vårt arbete kräver i regel inte många varierade rörelser.

I den Frigörande Dansen använder vi dans som meditation och lyssnar inåt och lockar fram nya sätt att röra oss på. Vi blundar, eller har halvt slutna ögon för att utestänga omvärlden och koncentrera på oss själva.

Vi låter kroppen få utrycka de stämningar, känslor och bilder som finns inom den. Inga krav. Inga bestämda steg. Inget rätt eller fel. Vi släpper föreställningar och hämningar som hindrar kroppens ursprungliga lust att röra sig och låter musiken inspirera och vägleda oss.

Musiken kommer vara blandad från olika kulturer och tidsåldrar.

Alla kan dansa! Även om du känner dig stel och värkbruten, rent fysiskt, kan du dansa frigörande dans. Vi lyssnar på våra kroppar och rör oss mjukt om det behövs.

Hjärtinnerligt välkommen! /Emelie

Tillfällen sista fredagen varje månad kl. 17.00 - 19:00. Datum: 28 Januari 25 Februari 25 Mars 29 April 27 Maj

Plats: Din Kraftplats, hembygdsgatan 8C, Nässjö. Pris: 150 kr per tillfälle - boka din plats senast 24h före varje tillfälle: info@vidsynt.net

Jag som håller i dessa danstillfällen heter Emelie Viola Vilder. Jag jobbar som terapeut, driver Din Kraftplats tillsammans med Linda och håller många kurser och workshops. Så länge jag kan minnas har jag varit fascinerad av människans sinne, kropp och själ och det är mitt kall att bjuda in till ett möte för att integrera dessa delar inom oss. Läs mer om mig på www.vidsynt.net

---Praktisk information--- Dansen pågår klockan 17.00-19:00. Dörrarna öppnas 16.40 då du är välkommen att ta en kopp te i lugn och ro för att landa, eller stretcha och värma upp kroppen inför dansen. Det kan bli varmt under dansen, så ha bekväma och svala kläder på dig eller med dig!

Tickets

  • Frigörande dans

    150,00 kr
    Sale ended

Total

0,00 kr

Share this event

bottom of page