top of page

Tarot - läsning och vägledning - 1h

Står du i ett vägskäl och behöver veta mer för att kunna ta ditt val?

 • 1 hour
 • 699 svenska kronor
 • Butik Mystik|ONLINE

Service Description

Till mig kan du vända dig med frågor angående kärlek, relationer, karriär, stora avgörande livsval, läkning av trauman, självutveckling och för att tydliggöra och förenkla din väg fram i livet. 

Jag ser energierna som finns runt dig i nuet och hjälper dig synliggöra det dolda som påverkar din situation idag, allt för att du ska finna djupare förståelse, insikt och läkning. Jag jobbar främst med tarot och orakelkort, men är utbildad livscoach, kinesiolog, och har studerat energihealing, psykologi, regressionsterapi, shamanism, personlig utveckling och många andra terapiformer. Av mig får du alltid ärliga svar och det du berättar stannar givetvis mellan oss. Just nu kan du inte boka genom hemsidan, utan bara på Bokadirekt! https://vidsynt.bokadirekt.se


Cancellation Policy

Avbokningar måste ske senast 12h innan din bokade tid och görs via avbokningskoden som du fick i bokningsmejlet. Vid sena avbokningar eller vid uteblivet besök debiteras 50%. (Gäller oavsett anledning). Detta är för att: - Din tid är reserverad åt just dig och vi ger den inte till nån annan. - Om du inte kommer på din avtalade tid så innebär det förlorad inkomst för oss. - Vänligen respektera oss, vårt yrke och alla kunder som väntar på att få en tid.


Contact Details

 • Butik mystik, Norra Storgatan, Eksjö, Sweden

  + 076-2581057

  e.misty@hotmail.com

 • FARSKOG 2, Hult, Sweden

  +46762581057

  e.misty@hotmail.com


bottom of page